شهرستان میناب

امام جمعه میناب: جنگ امروز در عرصه‌های دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی است

میناب – امام جمعه میناب گفت : جنگ امروز را فراتر از میدان نظامی دانست و بر حضور مقتدرانه ایران در تمامی عرصه‌ها از جمله دیپلماسی، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری میناب جنوب ، حضرت آیت الله محسن ابراهیمی در خطبه‌های نماز جمعه میناب، ضمن توصیه به تقوا، جنگ امروز را چندوجهی خواند و بر لزوم حضور مقتدرانه در تمام جبهه‌ها از جمله رسانه و اقتصاد تأکید کرد.*
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری ، با اشاره به گستردگی عرصه‌های تقابل با دشمن، افزود: *“ما باید با قدرت و قوت در همه عرصه ها حضور پیدا کنیم. حضور ایران در همه میدان ها مقتدرانه است.” این سخنان بر هوشیاری و آمادگی همه‌جانبه کشور در برابر تهدیدات دشمنان تأکید داشت.
خطیب جمعه میناب یادآور شد: بهترین الگو برای جهاد تبیین امام سجاد ع و حضرت زینب سلام الله علیهااست.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری گفت:درجنگ روایت ها جهاد تبیین نقش بسزایی دارد.
ابراهیمی اضافه کرد:جهاددپلماسی یکی ازابعادمهم جنگ ترکیبی است .

خطیب جمعه میناب افزود:یکی از خطرات تحلیل سیاسی سطحی گمراهی افکار عمومی وقطبی سازی است.
ابراهیمی اضافه کرد:تحلیل سیاسی سطحی قطبی سازی در جامعه تشدید می کندو موجب قطبی سازی در جامعه می‌شود واعتماد عمومی کاهش می دهد.

در بخش دیگری از خطبه‌ها، امام جمعه میناب نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی و پرهیز از گناه توصیه کرد و بر لزوم پایبندی به ارزش‌های دینی در تمام شئون زندگی تأکید نمود.
خبرنگار : علی نجفی

لطفا صبرکنید...