شهرستان میناب

دکترهاشمی نماینده مردم حوزه شرق: منابع ملی باید در خدمت توسعه مناطق محروم قرار گیرد

به گزارش پایگاه خبری میناب جنوب ،در ادامه پیگیری‌های مستمر برای بهره‌مندی شرق هرمزگان از ظرفیت‌های حمایتی وزارت نفت، دکتر سید عبدالکریم هاشمی، نماینده مردم شریف شرق هرمزگان، با مهندس دارابی، مدیر محترم نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که به منظور بررسی مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت در مناطق کمتر برخوردار انجام شد، دکتر هاشمی بر لزوم اجرای پروژه‌های عمرانی، خدماتی و زیرساختی در شرق هرمزگان با استفاده از اعتبارات و ظرفیت‌های مسئولیت اجتماعی وزارت نفت تأکید کرد.

وی هدف این دیدار، فعال‌سازی و جهت‌دهی به سرمایه‌گذاری‌های عمرانی در راستای توسعه شرق هرمزگان بود.در این راستا، هماهنگی‌ها برای شروع پروژه‌های اولویت‌دار در حوزه‌های آب، راه، آموزش و بهداشت در حال انجام است.

دکتر هاشمی: منابع ملی باید در خدمت توسعه مناطق محروم قرار گیرد.

خبرنگار : علی نجفی

لطفا صبرکنید...