شهرستان میناب

«وعده صادق» ۲ پوشالی بودن اقتدار رژیم صهیونسیتی را به جهان نشان داد

به گزارش پایگاه خبری میناب،  حجت‌الاسلام سید علیرضا راهبر در حاشیه تجمع دانش آموزان مینابی در حمایت از عملیات مقتدرانه« وعده صادق» ۲ نیروهای مسلح، اظهار کرد: این عملیات قلب مردم ایران و تمامی عدالت خواهان دنیا را شاد کرد.

وی ادامه داد: با شهادت سید حسن نصرالله مقاومت اسلامی توفانی تر از گذشته با خشم و انتقام الهی در مقابل رژیم تروریستی صهیونیست ها خواهد ایستاد و پرچم جبهه مقاومت نیز تا نابودی و برچیده شدن بساط صهیونیست ها استوار خواهد بود.

وی تصریح مرد : ما امروز در شرایطی هستیم که نیاز به مهمات داریم. نیاز به قوی‌ترین سلاح‌ها برای درهم کوبیدن دشمن داریم. این استعداد و امکانِ ضروری و مهم، لزوماً داشتن تجهیزات و امکانات مادی نیست، نیروی انسانی به معنای افرادی که برای نبرد اعزام بشوند هم مدنظر نیست. مهمّات ما اولاً موشک‌ها و پهپادهای ما نیستند. مهمترین امکانات مورد نیاز در درجۀ اول تا درجۀ صد، تفکر مقاومت است.

راهبر خاطرنشان کرد: وقتی مرگ بر اسرائیل‌ها به انرژی مقاومت برای پیروزی در مقابل رژیم صهیونیستی تبدیل می‌گردد؛ زمانی که اسرائیل غاصب از بین برود و مقدمه ظهور فراهم گردد، همه آنهایی که مرگ بر اسرائیل نگفتند، پشیمان خواهند شد که چرا مرگ بر اسرائیل نگفتیم تا کمکی به ظهور حضرت کنیم.

حجت‌الاسلام راهبربا اشاره به اینکه خداوند متعال کاری کرد تا صهیونیست ها فهمیدند چه حماقتی کردند که شهادت سید حسن نصرالله و همراهانش را رقم زدند، تاکید کرد: ما یقین داریم وعده خدا حق است و سیلی های محکم تری بر صورت نحس خونخواران صهیونیستی نواخته خواهد شد و به فضل خدا شاهد پیروزی های بیشتری برای رزمندگان اسلام و برچیدن بساط صهیونیست ها و برافراشته شدن پرچم پیروزی جبهه مقاومت در غزه و لبنان و همه سرزمین های اشغالی باشیم.

وی اضافه کرد: تنها با بیرون کردن رژیم صهیونیستی از سرزمین های اشغالی خیال امت مسلمان راحت نمی شود بلکه بهترین راه همین است که صهیونیست های خونخوار را در همان سرزمین اشغالی دفن کنیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه میناب افزود: اما وقتی خداوند با سید حسن نصرالله برای جبهه مقاومت پیروزی بزرگی به ارمغان آورد، صهیونیست‌ها وحشت زده شدند.

خبرنگار : علی نجفی

لطفا صبرکنید...